Tonttujen Lomalaskenta

Tervetuloa mukaan Tonttujen Lomalaskentaan! Osallistu arvontaan joka päivä!

Saat automaattisesti ylimääräisen lipukkeen arvontaan jokaista verkkokaupassamme käyttämääsi 10€ kohden tänään. 

14 päivää

Arvonnan voittajat:

15. päivää: Tuula M.

16. päivää: Ari L.

17. päivää: Satu E.

18. päivää: Leena O.

19. päivää: Tanja Y.

20. päivää: Jaana M.

21. päivää: Simo K.

22. päivää: Juulia L.

Tonttujen lomalaskenta

“Olipa kerran vilkkaassa pienessä kylässä, joka sijaitsee syvällä Napapiirin sydämessä, iloinen ja ahkera tonttuyhteisö. Nämä tontut tunnettiin laajalti poikkeuksellisesta käsityöstään ja omistautumisestaan tehdä lomakaudesta vuoden taianomaisin aika. Mutta joulukuun lähestyessä tontut eivät voineet olla tuntematta pientä kateutta, kun he näkivät lapsien ympäri maailmaa innokkaasti laskevan päiviä jouluun.

“Miksi meillä ei ole omaa lomalaskentaa?” ihmetteli Pyry, kylän uteliain ja mielikuvituksellisin tonttu. “Olemmehan työskennelleet väsymättä läpi vuoden, tehneet leluja ja levittäneet iloa. Ansaitsemme myös jotain erityistä!”

Pyryn idea sai aikaan innostuksen koko kylässä. Tontut ryntäsivät yhteen ja jakoivat ideoita omaan lomalaskemiseensa. Pitkän naurun ja kiihkeän keskustelun jälkeen he keksivät suunnitelman, joka lämmittäisi pakkasetkin.

Ja niin, “Tonttujen Lomalaskenta” syntyi! 22. marraskuuta alkaen ja viimeiseen joulua edeltävään postituspäivään asti Napapiirillä vallitsi odotus. Joka päivä tontut kokoontuivat kylän aukiolle aloittamaan juhlat. Siellä oli upea, kimalteleva kalenteri, jonka luukun Pyry itse avasi  ja tontut kirjoittivat nimensä arvontakuponkeihin päivän arvontaa varten ja muillakin oli mahdollisuus osallistua joka päivä.

Mutta siinä oli enemmän taikuutta. Jokaista 10 euroa kohden, joka käytettiin sinä päivänä tonttujen verkkokaupassa, onnekkaat ostajat ansaitsisivat lisäarvan päivittäiseen arvontaan. Se oli ihastuttava tapa tonttujen levittää iloa ja kiitollisuutta vierailleen. 

Päivien kuluessa kylästä tuli ilon ja jännityksen talvinen ihmemaa. Ihmiset eri puolilta maailmaa kerääntyivät kokemaan “Tonttujen Lomalaskentaa” ja jakamaan kauden iloa ahkerien tonttujen kanssa.

Ja niin, tuikkivat silmät ja sydämet täynnä lämpöä, tontut laskivat päiviä ansaittuun lomaansa. He tiesivät tehneensä kovasti töitä koko vuoden ja tämä erityinen lomalaskenta oli tapa juhlia heidän omistautumistaan ja iloa, jonka he toivat ihmisille ympäri maailmaa.

Joten, rakkaat ystävät, liittykää joukkoomme 22. marraskuuta, kun lähdemme tälle lumoavalle matkalle rakkaiden tonttujen kanssa. Juhlitaan yhdessä “Tonttujen lomalaskentaa” ja tehdään tästä juhlakaudesta tähän mennessä taianomaisin.

Loppujen lopuksi kyse ei ole vain päivistä, jotka ovat jäljellä jouluun; se kertoo ilosta, yhdessäolosta ja antamisen hengestä, mikä tekee tästä vuodenajasta todella maagisen.