Tilaus- ja toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot joilla toimitamme sinulle tuotteita (Tuotteet) sekä otamme vastaan kurssi ilmoittautumisia (Kurssit) jotka ovat esillä verkkokaupassamme (Kauppa) verkko-osoitteessa  http://www.goodset.fi. Pyydämme että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Tuotteita tai ilmoittaudut Kurssille Kaupasta. Tilaamalla/ilmoittautumalla Tuotteita/Kurssille hyväksyt nämä ehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja et voi saattaa loppuun tilaustasi/ilmoittautumistasi. 

***

Tietoja meistä

http://www.goodset.fi on Internetsivusto jota hallinnoi Goodset Oy (me). Y-tunnuksemme on 2057302-5 ja postiosoitteemme Kiekerötie 10, 97900 Posio

***

Palvelun saatavuus

Kauppamme on tarkoitettu yli 18-vuotiaille asiakkaille.

***

Asiakkaan kelpoisuus

Tilaamalla Tuotteita kaupasta vahvistat että olet täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempiesi lupa. 

***

Sopimuksen syntyminen

Sopimus syntyy kun vahvistat tilauksesi Kaupassa, hyväksyt nämä ehdot ja suoritat maksun jollain hyväksymällämme tavalla (Maksutavat). 

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen jos Tuotteen hinta Kaupassa oli ilmeisen virheellinen tai Tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla. 

Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.  

Kuluttajan palautusoikeus

Mikäli ostat kuluttajana on sinulla kuluttajansuojalain mukaisesti oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä saatuasi Tuotteen  Voit tällöin palauttaa Tuotteen. Tätä ennen sinun tulee kuitenkin ottaa meihin aina yhteyttä saadaksesi vahvistuksen palautuksesta. 

Mikäli haluat varmistaa että saat maksamasi rahat takaisin palautetusta tuotteesta täysimääräisenä on Tuotteen oltava ehdottomasti alkuperäisessä kunnossa kaikkine tarvikkeineen ja pakkauksineen (jotta voimme myydä tuotteen uudelleen täydellä hinnalla). Mikäli palautetussa lähetyksessä ei kuitenkaan ole kaikkea sinne kuuluvaa tai se on huonossa kunnossa asiakkaan aiheuttamasta syystä, pidätämme pääsääntöisesti 25 % myyntihinnasta vahingonkorvauksena. 

Palautusoikeus ei kuitenkaan koske seuraavia Tuotteita: 

 Tuotteita jotka ovat avattu.

 ***

Tuotteiden toimitusaika ja hinta

Tuotteet pyritään lähettämään seuraavan arkipäivän aikana. Toimitusaikamme on 2-7 päivää postinkulun nopeudesta riippuen. 

Postimaksu on 5,90€ Suomeen.

*** 

Tuotteiden hinta

Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Kaupassa ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen. 

 Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun on kunkin Tuotteen osalta ilmoitettu. 

 Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole 7. (a) kohdassa mainittua virhettä. 

***

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna.

Klarna antaa sinulle tarkat maksuehdot.

Jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää maksustasi, vieraile Klarnan verkkosivustolla tai ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Voit lukea lisää Klarnasta täältä.

***

Vastuumme

Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.

Mikäli jokin Tuotteista ei vastaisi 8. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu Tuotteen hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta. 

Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista. 

Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.  

***

Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

***

Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Kauppaan ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa.