Tietoja meistä

Luonnosta löytyy avaimet optimaaliseen hyvinvointiin

Luonnonuutteet

Tutustu yritykseemme, joka on syntynyt Esko Jalkasen, metsänhoitajan, kaupallisen puutarhurin ja mystikon visionäärisestä ajattelusta. Vahva yhteys luontoon ja syvällinen ymmärrys sen kätketyistä aarteista innoittivat Esko Jalkasta luomaan tuotteita, jotka hyödyntäisivät luonnon voimaa ja toisivat sen edut maailmalle. Intohimoinen halu säilyttää Suomen luonnon koskematon kauneus ja jakaa sen ainutlaatuiset resurssit ajaa meidän yrityksemme toimintaa.

Yrityksemme filosofia perustuu uskoon, että luonnosta löytyy avaimet optimaaliseen hyvinvointiin. Valmistamme käsin jokaisen tuotteen pienissä erissä, kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja raaka-aineiden eheyden säilyttämiseen. 

Brändimme ytimessä on syvä kunnioitus ympäristöä ja sen asukkaita kohtaan. Hankimme raaka-aineemme kestävästi, valiten hienoimmat kasviperäiset ainekset, jotka menestyvät ilmastossamme. Nämä luonnon omat aineosat muutetaan sitten korkealaatuisiksi tuotteiksi, jotka heijastavat luonnon puhtautta ja tehokkuutta.

Omaksu metsän henki ja koe luonnon muuntautumiskyvyn voima poikkeuksellisten tuotteidemme kautta.

“Erinomainen palvelu ja laadukkaat tuotteet kohtuulliseen hintaan”

— Tyytyväinen asiakas

Missä luonto ja kauneus kohtaavat

Luonnonkosmetiikka

Me Vanamo Cosmeticsilla uskomme, että todellinen kauneus on heijastus harmoniasta meidän ja luonnon välillä. Nimemme “Vanamo” on saanut inspiraationsa herkästä kukasta, joka symboloi puhtautta ja kauneutta. Se on muistutus siitä, että voimme kävellä käsi kädessä luonnon kanssa, omaksua sen puhtauden ja valjastaa sen voiman oman luonnonkauneutemme parantamiseen.

Vanamo Cosmetics syntyi perustaja yrttiasiantuntija ja aromaterapeutti Lauran intohimosta ihonhoitoon sekä ympäristöön. Luonnon ystävänä häntä on aina inspiroinut ympäröivän maailman henkeäsalpaava kauneus – vehreistä metsistä rauhallisiin järviin ja kaikkeen siltä väliltä ja asuessaan Posiolla Lapissa, ei tarvitse mennä kauas inspiraatiota etsimään. Juuri tämä inspiraatio sai hänet luomaan brändin, joka paitsi kunnioittaa luontoa myös pyrkii suojelemaan sitä.

Lue lisää Vanamo Cosmeticsista täältä.